Tanja Žagar razkrila, zakaj ponoči ni mogla spati, a zdaj je tega KONČNO konec!

Tanja Žagar razkrila, zakaj ponoči ni mogla spati, a zdaj je tega KONČNO konec! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
15. 2. 2022

Morda je marsikdo pomislil, da motnja spalnega ritma izvira iz dejstva, da ima doma malo hčerkico Marino, a ni tako.

Tanja Žagar zadnje čase kar prekipeva od energije, če sodimo po njenih objavah na družbenih omrežjih. Slike, ki jih je mogoče najti na njih, prikazujejo našo pevko med raznimi aktivnostmi. Veliko časa preživi zunaj, na svežem zraku, pogosto v družbi hčerkice Marine, ki jo pogosto pelje ven.

Preberite še: Špela Močnik sredi zime uživa v toplih krajih, za počitnice pa je izbrala take kopalke, samo poglejte jo!

A zdaj je svojim sledilcem razkrila, da v zadnjem času ni najbolje spala, saj ji je nekaj kratilo nočni mir. No, Marina ni prejokala cele noči, kot bi marsikdo pomislil, temveč se je Tanja lotila sestavljanke!

"No, pa bom danes končno spet spala!😂 Tale sestavljanka s tisoč kosi je namreč kriva, da sem že ves teden prava nočna sova, tako da ponočujem in hodim spat, kot bi hodila domov iz nastopov hahaha!😜🥱🤪Ampak ne damo se mi! 💪💪💪Sestavljamo do konca in ta moment dajem notri še tisoči košček! Še kdo nor na sestavljanke???," je svoje sledilce spraševala nasmejana Tanja, ki je bila zelo vesela dejstva, da je še zadnji košček našel svojo prostor.

Zagotovo so sestavljanke zabava za celo družino, in tako je bilo tudi pri Tanji doma. Sin Karlo ji je zagotovo pomagal iskati prave koščke, pri tem pa seveda ni manjkalo smeha in dobre volje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)