Velja za damo, ki se še kako rada suče tudi v domači kuhinji.
Prazniki imajo poseben pomen v življenju Tanje Žagar. To je čas, ko svoje domače razvaja z dobrotami, ki jih sama ustvari v domači kuhinji, ob tem pa tudi oboževalcem pokaže, kaj je pripravila. Tokrat so bili na vrsti domači piškoti, za katere smo prepričani, da so hitro izginili z mize. Že na videz so okusni, Tanjini domači pa so jih z veseljem "testirali."
Preberite še: Ooo, tako lepo je v domu Luke Dončića, tokrat je Anamaria to naredila prvič!
Odločila se je, da bo spekla priljubljene piškote - razpokančke. V svoji Instagram zgodbi je objavila nekaj posnetkov nastajanja teh sladkih grižljajčkov, skupaj z receptom, po katerem jih je pripravila. Tako jih lahko tudi vi pripravite za svoje najbližje.
In tukaj je Tanjin recept: "Stopiš 200 g čokolade in 50 g masla. Nato penasto stepeš 2 jajci, 80 g sladkorja v prahu, enim vanilij sladkorjem ter ščepcem soli. V to penasto zmes dodaš stopljeno čokolado, 210 g ajdove moke in pol pecilnega praška. Oblikuješ kroglice in jih povaljaš v sladkorju v prahu. Pečeš deset minut na 180 stopinj."
Recept je res preprost, končni rezultat pa odličen, tako da ne dvomimo, da bo marsikdo v prihodnjih dneh pekel piškote prav po Tanjinem receptu. Uporabila je ajdovo moko, ki je v kombinaciji s stopljeno čokolado res pravi užitek za brbončice.