Tanja Žagar s solzami v očeh povedala, kako je pokojna mama še zadnjič prišla na njen koncert

27. 8. 2020
Deli
Tanja Žagar s solzami v očeh povedala, kako je pokojna mama še zadnjič prišla na njen koncert (foto: POP TV)
POP TV

Glasbenica Tanja Žagar je nedavno doživela hudo osebno izgubo, ko ji je umrla ljubljena mama, zdaj pa je razkrila, da je hvaležna, ker je hudo bolna mama zmogla priti na njen zadnji koncert pred koronavirusom.

Tanja Žagar je nedavno izgubila svojo mamo, ki je že dlje časa bila težko bitko z boleznijo, a je zmogla še toliko moči, da je prišla na njen zadnji koncert pred koronavirusom, ki se je odvil v Hala Tivoliju.

Glasbenica je imela v Tivoliju velik spektakel imenovan Ples z zvezdami, kjer je uprizorila pravo plesno poslastico, njena hudo bolna mama pa si je koncert ogledala z vozička in za ta spomin je Tanja izjemno hvaležna, da ga je doživela. "To, da sem oba starša še imela v Hali Tivoli, na tem šovu Ples z zvezdami, to sem si tako zelo želela, da bi mami videla, jasno, saj oči tudi, ampak mama je bila takrat že zelo bolna. In sta oba prišla, mamo smo pripeljali na vozičku in zelo sem hvaležna za ta trenutek," je v oddaji z Leo Mederal povedala Tanja.

Med karanteno pa je nastal tudi njen videospot z naslovom Moj roman, ki je za Tanjo še posebej ganljiv in se jo dotakne vsakič, ko ga vidi. "Videospot sem posnela med karanteno, pesem pa je stara že več kot eno leto. In boljšega trenutka za narediti videospot ne bi mogla najti, bili smo doma, takrat človek več razmišlja o sebi in o življenju. Urejati sem se lotila foto arhiva iz otroških in najstniških dni in ko sem to počela sem si vedno zraven prepevala pesem Moj roman. In tako zdaj spot Moj roman prikazuje mojo glasbeno pot, od rojstva do danes. "

"Vsakič, ko ga gledam se me dotakne na prav poseben način, še posebej zato, ker sta povsem na začetku videospota moja mama in oče, ko sem bila še čisto majhna in to je nekaj tako zelo lepega, da prav nimam besed in me zelo gane. Vesela sem, da sem uspela ujeti še ta moment, da se pojavi še moja mami in njena mami, se pravi moja babica in sem vesela, da sem ga uspela še mamici pokazati in ga je še videla. Srečna sem, da mi je to uspelo in v življenju je treba iskati takšne srečne stvari."

Kljub težkim trenutkom, ki jih Tanja preživlja v zasebnem življenju in dejstvu, da glasbeniki že nekaj mesecev zaradi koronavirusa ne nastopajo, pa se glasbenica odlično drži in pozitivno zre v prihodnost.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan