Tanja Žagar se je tako razveselila malenkosti, ki ji je polepšala dan

Tanja Žagar se je tako razveselila malenkosti, ki ji je polepšala dan (foto: POP TV) POP TV
14. 6. 2021

V zadnjem času rada pokaže, kaj je tisto, kar jo najbolj razvedri.

Naša priljubljena pevka Tanja Žagar dneve pred porodom najraje preživlja v krogu svojih najbližjih, sinčka Karla in partnerja Mikija, ki ji na vsakem koraku izkazujeta pozornost. Pred kratkim je tako oboževalcem pokazala, kako se je posladkala z jagodami, zdaj pa jo je zelo razveselil preprost, a lep šopek rož, s katerimi je okrasila svoj dom.

Oboževalci pa medtem ugotavljajo, da je nadvse prikupna nosečnica in da izžareva prav posebno energijo in milino. Njen trebušček je že precej okrogel, a zdi se, da je to čisto nič ne ovira v njenem vsakdanu. Opazili so tudi, da je Tanja urejena tudi doma, saj vedno izbere lepe obleke, ki ji pristojijo kot ulite.

Ne pozabi niti na nakit - tokrat nosi lepe, svetlo modre uhančke, ki še poudarijo njene oči in se ujemajo z barvo obleke. Njeni lasje so speti v visok čop, ona pa je videti izjemno mladostna. Tanjino poletje bo vsekakor pestro, saj bo družino kmalu razveselil nov član ali članica. Brez dvoma se bodo imeli nadvse lepo in uživali v prostih dneh, ki jih bodo preživeli skupaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)