Prisrčna Tanja Žagar se rada spominja svojega otroštva: Poglejte si, kaj jo je takrat najbolj navduševalo!

Prisrčna Tanja Žagar se rada spominja svojega otroštva: Poglejte si, kaj jo je takrat najbolj navduševalo! (foto: Matic Bajželj) Matic Bajželj
22. 5. 2020

Veliko ljudi se rado spomni svojega otroštva, tudi slavni in znani niso pri tem nobena izjema.

V spomin se nam vtisnejo občutki, podobe, pa tudi igrače, ki smo jih imeli najraje. Naša priljubljena pevka Tanja Žagar pa je imela v otroštvu očitno nekolikanj drugačne najljubše trenutke - vsaj tako je razkrila na svojem Facebook profilu. Najbolj jo je namreč navrušil zvok traktorja.

Zapisala je: "Ko sem bila mala, sem letela kot strela, ko sem pri babici na kmetiji zaslišala brrrmmmm ... Tako noro rada sem se vozila s traktorjem!!! Danes pa sem, pa čeprav ni naredil bbbrrrmmmm, ravno tako letela kot strela gor sedet, ker je to zame eden lepših spominov na otroštvo." Ob tem je objavila prisrčno sliko, na kateri pozira na traktorju.

 

Ko sem bila mala sem letela kot strela, ko sem pri babici na kmetiji zaslišala bbbbrrrrrmmmm... Tako noro rada sem se...

Posted by Tanja Žagar on Friday, 15 May 2020

Njeni oboževalci so bili nad sliko navdušeni! Sporočili so ji, naj le uživa v svojih spominih, saj nam teh nihče ne more odvzeti.