Tanja Žagar si v visoki nosečnosti najraje privošči to dobroto, oboževalci pa pravijo, da naravnost žari!

Tanja Žagar si v visoki nosečnosti najraje privošči to dobroto, oboževalci pa pravijo, da naravnost žari! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
28. 5. 2021

Naša pevka pazi na svoje zdravje in na zdravje svojega otročička, ki bo kmalu prijokal na svet.

Tanja Žagar sicer ni razkrila, kdaj se bo njena družinica povečala še za enega člana ali članico, a je njen trebušček že lepo okrogel, kot je razvidno s fotografij, s katerimi redno razveseljuje svoje oboževalce. Rada jim pokaže, kako preživlja dni veselega pričakovanja in kaj počne v tem času, in povsem jasno je, da je vesela, srečna in zadovoljna, kar se ji pozna tudi na obrazu.

Nikoli ni skrivala, da z veseljem poprime za kuhalnico in pripravi okusne jedi za svoje najbližje, a očitno ji zdaj najbolj tekne prav sadje. Zato si je z veseljem privoščila sadno kupo, ki jo je obogatila z dodatkom z njenega vrta. Svoje prijatelje z družbenega omrežja je spraševala, ali lahko uganejo, katera sestavina je dala okusni sadni kupi piko na i.

Odgovori so bili različni, a večinoma so omenjena zelišča - meta, melisa, citronka, pehtran, timijan ... Vse našteto se lepo ujema z okusom sadja, tako da je Tanja zagotovo znala izbrati tisto zelišče, ki ji najbolj prija. Ima ga na balkonu, na katerem vsako leto z veseljem posadi sadike, ki ji ob njeni skrbni negi lepo uspevajo. No, zdaj že očitno žanje pridelke svojega truda.