Tanja Žagar razkrila nekaj, na kar so številni nestrpno čakali, zdaj pa je jasno čisto vse!

25. 10. 2024
Deli
Tanja Žagar s sladico (foto: Instagram/posnetek zaslona)
Instagram/posnetek zaslona

To je napovedala že pred časom in svojo obljubo tudi uresničila!

Nobena skrivnost ni, da se naša pevka Tanja Žagar odlično znajde v kuhinji. Za svoje najbližje rada pripravlja dobrote, s katerimi jih razvaja. Ob rojstnih dnevih peče okusne torte, ki jih tudi pokaže oboževalcem in prav vedno požanje številne pohvale, saj se loti takšnih, ki jih ni tako preprosto narediti.

Preberite še: Kraljici Camilli ob tem ni bilo niti malo lahko, morala je "požreti" udarec, tega marsikatera ne bi zmogla

No, konec poletja je napovedala, da se bo lotila nečesa drugega, in sicer gre za okusno prilogo, ki se odlično ujema z mesnimi jedmi, predvsem tistimi z žara (pa tudi s pečeno zelenjavo). Gre za pindjur, prilogo, ki je podobna ajvarju, a vseeno malce drugačna. V svoji Instagram zgodbi je delila recept, po katerem ga je pripravila.

Uporabila je sledeče sestavine:

  • 1 melancan
  • 3 rdeče paprike
  • 1 paradižnik
  • česen, peteršilj, olivno olje

Priprava:

Zelenjavo položite na pekač, pečico ogrejete na 200 stopinj. Pečete jo okrog 45 minut, nato jo ohladite in olupite, papriki odstranite semena. Potem zelenjavo z vilico "nacufate" in odstranite trde dele paradižnika. V posodi vse skupaj zmešate, dodate olje in sol ter na drobno nasekljan česen (z njim ne pretiravajte). Maso prestavite v ponev, mešajte okrog 10 do 15 minut, da vsa tekočina izpari in nastane gosta zmes. Na koncu vmešajte še peteršilj.

recept-za-pindjur.jpg

Recept za pindjur

Instagram/posnetek zaslona

Očitno ji je pindjur odlično uspel, saj je objavila še en zapis in svojim sledilcem sporočila, da je tako dober, da ga kar ne more nehati jesti. Seveda so ji to še kako privoščili - njen trud je bil poplačan z odlično prilogo in prepričani smo, da je bo zelo hitro zmanjkalo. Bravo, Tanja!

Novo na Metroplay: Gojmir Lešnjak - Gojc o svoji dolgi in bogati karieri