Tanja Žagar slavila v tretji sezoni šova Zvezde plešejo!

Tanja Žagar slavila v tretji sezoni šova Zvezde plešejo! (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
27. 5. 2019

Minila je še tretja sezona plesnega spektakla Zvezde plešejo, v katerem je slavila Tanja Žagar s soplesalcem Arnejem Ivkovičem. V superfinalu, v katerem odloča le glas občinstva, se je pomerila proti nekdanjemu košarkašu Mihi Zupanu s soplesalko Majo Geršak.

Tanja je v superfinalni točki navdušila s čutno rumbo na uspešnico Shallow, potem pa pokazala še svojo razigrano stran v sambi. Po šovu je povedala: »Zgodba zvezde plešejo je nepozabna, neponovljiva, fenomenalna inzelo profesionalna izkušnja,« in dodala, da je srečna ter hvaležna, da je bila del te plesne pravljice. Tanja je še povedala, da bi z veseljem plesala še nekaj tednov, saj je bilo prehitro konec.

S superfinalno točko je navdušil tudi Miha, saj so z njim nastopili gluhi prijatelji, ki so pesem prikazali v znakovnem jeziku.

Finalno oddajo je zaznamovala tudi točka Lada Bizovičarja. Če je lani odplesal vrhunski rock'n'roll, je letos navdušil z glasbenim venčkom slovenskih evrovizijskih pesmi. Po točki ga je Peter Poles izzval, da je televizijski oder zanj premajhen in bi moral nastopiti v Stožicah. Lado pa mu je, kljub temu da je občinstvo vzklikalo - Stožice, odvrnil, da je prestar in gre v penzijo. Je Lado res prestar za takšen izziv? Na odru je gledalce presenetil tudi Denis Avdić, ki se jeseni vrača z oddajo Znan obraz ima svoj glas, na svoj glasbeni oder pa je med drugim povabil tudi sodniško četverko.