Tanja Žagar v kratkem krilcu in izzivalnem topu prava paša za oči, res vam bo vzela sapo

Tanja Žagar v kratkem krilcu in izzivalnem topu prava paša za oči, res vam bo vzela sapo (foto: Instagram.com/tanjazagar) Instagram.com/tanjazagar
14. 7. 2020

Kdo bi rekel, da je priljubljena pevka pred kratkim dopolnila 38 let? Zagotovo nihče!

To smo najprej pomislili ob pogledu na mlado mamico Tanjo v modni kombinaciji, ki nas je pustila brez diha - kratko rumeno krilce s črnim vzorčkom in črn top, v katerem njeno oprsje pride do izraza.

Kljub temu, da so njeni lasje speti v figo, se vidi, da jih kuštra veter, ki ji tudi nagajivo dviguje mini krilo. Nič čudnega, saj se je mudila na Velebitu. Zapisala je: "Skoraj me je odpihnilo, a se nisem dala!Sem se pustila samo malo prepihat." Eden od sledilcev je imel še kako prav, ko je sliko pokomentiral z besedami, da se je Velebit kar povišal, ko je začutil Tanjo.

Pevka več kot očitno uživa v poletju, ki je tudi delovno, saj je pred kratkim posnela pesem oziroma duet s priljubljeno hrvaško klapo Šufit, ki bo zagotovo kmalu osvojila njene zveste oboževalce. V vsakem primeru pa Tanja še naprej žari, energijo ji daje tudi njeno delo, ki mu je zelo predana, ter oboževalci, ki jih pevka vedno znova navduši.