Tanja Žagar v najlepši poletni obleki, ki smo jo to sezono videli na njej, samo poglejte ta izrez!

22. 7. 2022
Deli
Tanja Žagar v najlepši poletni obleki, ki smo jo to sezono videli na njej, samo poglejte ta izrez! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Trenutno uživa na morju in videti je, da je nadvse sproščena, kar je pokazala svojim oboževalcem.

Priljubljena pevka Tanja Žagar se je oglasila s Pašmana, kot je razbrati iz ključnikov, ki jih je objavila na Instagramu. Kljub temu, da je s svojimi najbližjimi na dopustu, pa ne pozabi na tiste, ki jo zvesto spremljajo že vrsto let in nestrpno čakajo vsako njeno novo pesem ali nastop.

Svetlo modre kopalke so na Tanji Ribič videti sanjsko, tako brezskrbno se je prepustila sončnim žarkom

"Vidim, da je oder na Pašmanu že postavljen👍 Zvečer pa naredimo nepozaben žur! Komaj čakam😀😀😀," se je veselila Tanja, ki je naravnost žarela v čudoviti poletni obleki iz lahkega materiala. Zagotovo se marsikatera sprašuje, kje je dobila to kreacijo, ki je kot nalašč za vroče poletne dneve, pa tudi večere.

Živahne barve rdečelasi pevki lepo pristojijo, pa tudi kroj obleke, ki poudari njeno oprsje in ozek pas. Ker ima dolge lase, si jih - ko so vroči dnevi - najraje spne, kot je naredila tokrat. Pokazala je, da je poletje čas za malce več sproščenosti, pa tudi to, da je vsaka dama lahko videti mladostno, tako kot ona. Tudi brez trohice make-upa, v pisani obleki in z ohlapno figo Tanja jemlje sapo, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord