Tanja Žagar v oprijeti majčki, ki poudari njen dekolte in seksi trebušček, res je izredno postavna

Tanja Žagar v oprijeti majčki, ki poudari njen dekolte in seksi trebušček, res je izredno postavna (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
12. 8. 2020

Lepa pevka se odlično znajde v kuhinji, saj je ljubiteljica dobre hrane.

Zato ni nič čudnega, da se marsikdo sprašuje, kako ji uspeva ostati v tako zavidljivi formi, saj je njen trebušček raven in čvrst, kot lahko opazimo na sliki, ki jo je objavila na Instagramu. V rokah drži bučo in se - po njenem komentarju sodeč - pripravlja na kuhanje kosila.

Zagotovo je nastalo nekaj zelo okusnega, a Tanja tega ni delila s svojimi sledilci. Ti so bili navdušeni nad njeno pojavo, vsi po vrsti so pohvalili njen videz. Moramo priznati, da ji kratko krilce iz jeansa, ki ga je kombinirala s kratko majčko, lepo pristoji. Videti je zelo mladostno in nihče ne bi rekel, da ima 38 let, saj jih kaže precej več manj.

Tanja je vedno polna energije, pa naj bo na odru ali za svojimi štirimi stenami. Za to je zagotovo zadolžen tudi njen sinček Karlo, ki je pravi mali nadobudnež. Sama dobro ve, da je treba poskrbeti za svoje dobro počutje in vitalnost, pri tem pa je v veliko pomoč gibanje in zdrava hrana. Lepi pevki ne primanjkuje ne enega ne drugega, zato ostaja v zavidanja vredni formi, svojim oboževalcem pa je za pravi zgled, ko gre za življenjski slog.