Tanja Žagar v zadnjem času naravnost žari, samo poglejte jo! Le kako ji to uspeva?

Tanja Žagar v zadnjem času naravnost žari, samo poglejte jo! Le kako ji to uspeva? (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
21. 9. 2020

Naša priljubljena pevka je naravna lepotica, materinstvo pa je njeno lepoto samo še bolj poudarilo.

Zdi se, da v zadnjem času Tanja postaja čedalje lepša in postavnejša. To gre zagotovo vsaj delno pripisati izbranemu make-upu in mladostnim oblačilom, ki odvzamejo leta. Tokrat se je odločila za kombinacijo, ki ji zelo pristoji, gre za svetlo rožnato srajčko s cvetličnim potiskom, okrog vratu pa ima rutico v barvi srajčke.

Njen make-up je diskreten, oči so poudarjene s črtalom, ustnice pa s šminko naravnega videza. Tanja je tokrat spela svoje rdeče lase v čop in odkrila obraz. To prikupno sliko je objavila, da bi se zahvalila svojim oboževalcem, saj je ob njej zapisala: "Najlepša hvala vsem, ki ste gledali koncert "Ples z zvezdami" na Pop tv! Hvala tudi za vse vaše odzive in spodbudne besede. Lepo je prepevati za vas!"

In lepo je tudi od Tanje, da ne pozabi na svoje zveste oboževalce, ki v koronačasih, ko odri samevajo, niso pozabili na njo in komaj čakajo, da jo spet vidijo in slišijo v živo.