Tanja Žagar verjetno še nikoli ni imela tako kipečega dekolteja

Tanja Žagar verjetno še nikoli ni imela tako kipečega dekolteja (foto: Matic Bajželj) Matic Bajželj
5. 2. 2019

Slovenska pevka Tanja Žagar, ki te dni že pridno vadi plesne korake za nastop v šovu Zvezde plešejo, je pokazala svoje bujne obline.

Tanja Žagar ne skriva, da se že neznansko veseli nastopa v šovu Zvezde plešejo, kjer bo kalila svoje plesno znanje in nam iz tedna v teden ponudila nove plesne korake.

Vsekakor je jasno, da na plesišču zelo uživa in da se na plesnem parketu počuti kot v domači dnevni sobi. No, vsaj, če sklepamo po fotografijah, ki jih v zadnjem času objavlja na svojem Instagram profilu. Zdi se, da so ji še posebej pri srcu latinsko ameriški plesi, še posebej pa ji lepo pristajajo modne kombinacije, ki sodijo k tovrstnim plesom.

Na svojem Instagramu je tako nedavno zapisala: "Že dogaja." Marsikdo verjetno sploh ni opazil njene čudovite obleke, saj je vso pozornost ukradel njen kipeči dekolte, kakršnega pri Tanji verjetno še nismo videli. Vsekakor se zdi, da je po rojstvu sina Karla postala le še lepša, njene obline pa še bolj razkošne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Že dogaja! 💃⭐🕺#tanjazagar #zvezdeplešejo #razred2019 #dancechallenge #dancelife #redhairwoman #enjoyyourself #behappy #poptv #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on