Tanja Žagar verjetno že odšteva dneve do poroda, za osvežitev pa si rada privošči to dobroto

Tanja Žagar verjetno že odšteva dneve do poroda, za osvežitev pa si rada privošči to dobroto (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 6. 2021

Oboževalce je razveselila s prikupnim prizorom, ki je vnovič osvojil njihova srca.

Naša pevka Tanja Žagar je že visoko noseča, in zdi se, da vse skupaj odlično prenaša, saj je lepa kot vedno. Veselo pričakovanje ji daje dodatni žar in energijo, ki jo rada deli s svojimi zvestimi oboževalci. Zdaj jih je razveselila s fotografijo iz domače kuhinje in jim pokazala, na kako zdrav način se malce posladka.

Privoščila si je sveže jagode, ki jih je z veseljem pojedla. "Naše jagode domače, ki bi jih lahko pojedla toliko, da mi ne bi bile več prav nobene hlače. No, pa saj mi tudi zdaj niso," pravi Tanja, ki se je pred objektiv postavila v lepi, poletni obleki.

Na račun svojega videza je prejela številne komplimente, vsem se je zdela čudovita nosečnica. Njeno poletje bo zagotovo lepo in živahno, preživela pa ga bo v krogu svojih najbližjih, v družbi novega družinskega člana ali članice. Njen partner Miki in sin Karlo ji bosta pri negi dojenčka zagotovo v pomoč, v vsakem primeru pa jih čakajo nepozabni trenutki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)