Tanja Žagar: Ves čas bi se mečkala

Vir: Lea
1. 3. 2012

Pevka, ki je sicer zelo zasedena, saj ima vsak dan redno službo v glasbeni šoli, poleg tega pa tudi veliko nastopov in intervjujev, si z veseljem vzame čas za razvajanje, saj se zaveda, da je pozimi treba še posebej paziti na telo, saj okoli nas kar mrgoli virusov in bakterij.

“Razvajat se hodim bolj poredko, a si takrat, ko grem, privoščim več. Pravzaprav se odpravim le pozimi, saj sem poleti najraje zunaj, v naravi, in se sploh ne spomnim na to. V hladnih večerih pa savna in čarobni ambient res prijata, in takrat se takšnemu načinu sproščanja znam prepustiti,” pravi Tanja, ki si je tudi v Wellness clubu Victoria na Vevčah privoščila vse, kar tam ponujajo. Tako se je najprej pogrela v savni – tako turški kot tudi infrardeči in finski. Še posebej ji je bilo všeč, ker so na stropu ene od savn lučke, ki prikazujejo zvezdnato nebo, saj se ji je zdelo, kot da bi uživala pod milim nebom.

Po savni je šla seveda v bazen, kjer je uživala v podvodni masaži, za vrhunec pa jo je v roke vzela prava tajska maserka. “Zmagovalka je absolutno masaža! (smeh) Mene bi lahko ves čas nekdo ‘mečkal’! V tem zelo uživam, zato se zelo rada prepustim spretnim rokam maserjev. Opa, predvsem maserjev! (smeh) Mi pa ustrezata čvrst prijem in malce bolj ‘grobo’ masiranje! Tako da se konkretno začuti!” nam je še povedala Tanja, ki pravi, da je bila s Tajko zelo zadovoljna, saj je takoj opazila, da je izjemno strokovno podkovana. Po skoraj celodnevnem razvajanju se je Tanja novim delovnim zmagam naproti odpravila polna energije in dobre volje.