Tanja Žagar: Z ekipo na Pašmanu

Tanja Žagar: Z ekipo na Pašmanu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
9. 9. 2016

Čeprav je urnik glasbenikov v poletnih mesecih nabito poln, izjema ni niti rdečelasa Tanja Žagar, si kljub obveznostim vzamejo nekaj časa za užitek. In pred kratkim se je Tanja Žagar s svojo ekipo Avantura potepala po Pašmanu in skrbela za glasbo.

Na Pašmanu se je zgodila Slovenska noč in letos je za zabavo poskrbela Tanja s svojo skupino Avantura.

"Zelo smo veseli vseh odzivov in tudi za nas je bilo nepozabno," je svoje vtise strnila Tanja in dodala, da so tako njej kot tudi drugim članom zasedbe nastopi ob morju še posebno pri srcu.  Da nastopi na prelepih mestih niso le del obveze, pa je tokrat potrdila tudi Tanja.

"Druženja s člani moje skupine so nepozabna in posebna. (smeh) In to ne le tista, ki jih na odrih skupaj preživljamo že šest let. Ogromno časa namreč skupaj preživimo tudi sicer. Dobro se počutimo skupaj, zato se večkrat skupaj kam odpravimo," nam je zaupala in dodala, da se s člani zasedbe velikokrat družijo tudi pri njej doma, ko za skupino pripravi kulinarične večere.

"Lepo je delati z ljudmi, s katerimi lahko deliš tudi prijateljske trenutke. Tako skupaj poskrbimo za lepe spomine, ki ostanejo," je še povedala. In prav zaradi dolgega delovnika in časa, ki ga preživijo skupaj, smo priljubljeni glasbenici morali postaviti vprašanje o tem, ali se je med člani zasedbe kdaj že zanetila kakšna ljubezenska iskrica.

"Saj sem že večkrat povedala, da glasba združuje, zbližuje in tudi privlači," nam je v smehu na iskrivo vprašanje odgovorila Tanja in dodala, da po njenem mnenju pri delu žal ni prostora za zasebne probleme.