Tanja Žagar z Mikijem in Karlom na sprehodu

Tanja Žagar z Mikijem in Karlom na sprehodu (foto: N.  Divja) N. Divja
Vir: Nova
20. 11. 2017

Materinstvo je življenje Tanje Žagar popolnoma postavilo na glavo. Njen svet se namreč zdaj vrti le okoli enomesečnega sinčka Karla. Naša zvesta bralka je tako srečno družinico nedavno ujela na enem izmed njihovih sprehodov po prestolnici.

Na enega zadnjih lepih in sončnih jesenskih dni je pozornost naše bralke pritegnila družinica, ki se zadnjih nekaj mesecev intenzivno pojavlja v vseh medijih: "Sprehajala sem se po ljubljanski Župančičevi jami, ko sem jih opazila. Niti ne bi posebej pritegnili moje pozornosti, sploh da bi jih fotografirala, pa sem jih ravno zato, ker sem opazila, da je nekaj minut prej Tanja na družabnem omrežju objavila fotografijo, kako pije kavico na sončku, ni pa napisala nič, kdo jo je slikal. Seveda je bil to Miki, saj je bil on z njo. Zato sem rekla, nič, pa bom slikala in pokazala, kdo je ta skrivnostni fotograf, ki jo slika za njene objave na družabnih medijih."

Skrivnostni pa zato, ker se par še vedno nikjer ne pojavi skupaj kot par, le kot poslovna naveza v vlogi pevke in njenega menedžerja. Kot nam je povedal še naš vir, delujeta zelo harmonično, umirjeno in kot vsak drug običajen parček.

Tanja Žagar: Z Mikijem in Karlom sa sprehodu

Sprehodila sta se od njunega doma v Župančičevi jami v stolpnici, ki na pogled deluje kot piramida, potem pa odšla počasi v smeri proti Savskemu naselju in Žalam. "Slučajno smo šli res po isti poti in opazila sem še, da sta oba zelo skrbna, ves čas pogledovala proti dojenčku, potem pa se je Miki zaposlil še s svojim mobilnikom. Nato sta hodila nekoliko odmaknjeno, meter ali dvanarazen, Miki pa je ves čas govoril po telefonu, očitno je imel nujen klic."

Marsikateremu mimoidočemu se Tanja ni zdela poznana, saj se je zakrila s čepico na glavi, Miki pa je hodil odmaknjeno. Je pa pohvalno, da se ji je pridružil na sprehodu in tako še dodatno poskrbel za zdrav način življenja, ki se ga drži zadnje leto. Miki se je namreč najprej odvadil kajenja, poskrbel za pravilno prehrano, zdaj pa očitno vključil še več gibanja in dolge sprehode.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: N. Divja, osebni arhiv