Tanja Žagar: Zavrnila balkanskega 'hitmejkerja'!

Vir: Nova
30. 3. 2010

Tiho, tiho čas beži, bi lahko rekli ob podatku, da je Tanja Žagar že 14 let navzoča na domačem glasbenem prizorišču. Ljubka pevka je zadnja leta med najbolje prodajanimi pri nas, ponujala pa se ji je tudi izvrstna priložnost za uspeh v tujini:

Povprašali smo jo, ali je res, da je zavrnila največjega 'hitmejkerja' na Balkanu, Aleksandra Milića Milija, ki je pisal zadnje uspešnice za Lepo Breno (Uđi slobodno …), Ceco (Lepi grome moj …), Ano Nikolić (Januar …) in mnogo drugih.

»Ta odločitev še ni dokončna! Marina Tucaković (najbolj uspešna tekstopiska na Balkanu, op. p.) me je opazila na festivalu v Ohridu. Ona me je pohvalila Miliju, češ da sem 'opasna mala'. Ker zelo spoštuje njeno mnenje, me je takoj poklical in povabil v svoj studio. Prosil me je, naj zapojem Cecino pesem Pile. Bil je pozitivno presenečen nad mojim talentom. Predlagal je, da bi se vsaj za pol leta preselila v Beograd, da bi se bolje naučila jezik, vendar je bila to težka odločitev, saj bi morala pustiti vse – službo, delo, družino … V tem trenutku na to nisem pripravljena. Morda nekoč pride trenutek, ko se bom za kaj takega tudi odločila.«