Tanja Žagar zdaj nadvse uživa in to jasno pokaže vsem, pozornosti najbližjih ji ne manjka

Tanja Žagar zdaj nadvse uživa in to jasno pokaže vsem, pozornosti najbližjih ji ne manjka (foto: POP TV) POP TV
20. 4. 2021

Naša priljubljena pevka med drugo nosečnostjo resnično uživa v malih stvareh in se prepušča radostim življenja.

Kljub temu, da se pripravlja na prihod otročička, pa Tanja Žagar ne zanemarja svojih oboževalcev. S pomočjo družbenih omrežij jim občasno pokaže, kaj se dogaja v njenem življenju - tako smo že lahko videli, da se z veseljem loteva peke sladic, kar ji gre odlično od rok in je upravičeno lahko ponosna nase.

Zdaj je svoje sledilce na Instagramu razveselila z lepo fotografijo, s katere je jasno razvidno, kako energična, pozitivna in nasmejana je ta lepa nosečnica. Za sprehod je izbrala sproščeno tuniko v črno-beli barvi, superge in topel šal, lase pa si je spela v visoko figo. V takem stajlingu je zelo mladostna in je videti kot prava mlada navihanka.

Skupaj s svojim partnerjem Mikijem Šarcem in njunim sinom Karlom se veseli poletja, ko se bo njihova družinica povečala. Miki in mali Karlo jo zagotovo razvajata z majhnimi pozornostmi, ki jih Tanja še kako ceni. Že pred časom je dejala, da je bila njena življenjska želja imeti otroka in družino in da je srečna, da se ji je to izpolnilo. No, kmalu se ji bo izpolnilo drugič in nobenega dvoma ni, da bo njena sreča še večja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)