Tanja Žagar zdaj povedala vso resnico o družinsko življenje in kje je Miki ob večerih

Tanja Žagar zdaj povedala vso resnico o družinsko življenje in kje je Miki ob večerih (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
28. 11. 2022

Pevka Tanja Žagar ne skriva, da je njena največja sreča družina, najbolj ponosna pa je v svojem življenju na to, da je postala dvakrat mamica, saj Karla in Marino naravnost obožuje.

Tanja Žagar si je dolgo časa želela okusiti čare materinstva in ko se ji je želja izpolnila, se je svojima sončkoma tudi v celoti posvetila.

Najprej jo je osrečil sin Karlo in ni skrivala, da je njena sreča zdaj popolna, nato je prišla še Marina, ki je njeno srečo še povečala.

Danes ne skriva, da ima družina pri njej ves čas prednost pred vsemi ostalimi obveznostmi.

Z Mikijem pa skrbita za to, da otroka kar čim manj občutita, da ju recimo ni doma, ko se odpravita na nastope ali pa ju čakajo kakšne druge obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

"Sicer je pri mojem delu največkrat tako, da se z Mikijem odpraviva od doma zvečer, ko gresta otroka že skoraj spat in se vračava v poznih nočnih, oziroma zgodnjih jutranjih urah, ko še vedno spita," je za Metropolitan.si pred časom povedala Tanja in dodala, da sta otroka vajena ljudi, zato pri izbiri varušk ni treba prav veliko misliti.

"Z varstvom nimamo težav, saj sta navajena ljudi in ju lahko čuva kdorkoli. Tako da imamo kar dolg seznam varušk. Vsekakor pa je glavni med njimi dedi, moj oče, ki ima velik smisel in čut za otroke, zato z njim noro uživata," je še dodala Tanja.

Najbolj srečna pa je seveda takrat, ko ima proste večere in lahko vsi skupaj uživajo doma in takrat jim se seveda najlepše.

Preberite še: Aneta Andollini odšla na Kmetijo, njen fant pa povsem izropal njeno hišo, tukaj so podrobnosti