Tanja Žagar: "Želim si tri otroke"

Vir: Lea
4. 1. 2014

Tanji Žagar je minulo leto prineslo veliko lepega, pa tudi tisto, česar si človek ne želi. A prikupna pevka ničesar ne dojema kot poraz, ker nikoli ne obupa. "Zame so samo vzponi in padci, po teh drugih pa se znam zelo hitro pobrati in iti novim zmagam naproti," optimistično pove pevka.

Tanja ostaja dokaj skrivnostna ob vprašanjih o ljubezni, nekaj jih celo presliši in premeteno odgovori:

"Ena od mojih pesmi gre tako: Zaljubljena v življenje, vse svoje sanje mu predajam, tudi takrat, ko jočem, upanju zvesta še ostajam. Jutri v dan, novi dan, sama bom odšla, in verjamem, da nekje se srečava," kar očitno nakazuje na to, da je srečno samska, ljubezni pa bi vseeno pustila vstopiti skozi vrata.

Njena največja zaupnika in osebi, h katerima se vedno zateče po pomoč, sta njena starša in seveda tudi prijatelji.

Zanimalo nas je, ali je že začela razmišljati o družini: "Seveda si zelo želim ustvariti družino, saj verjamem, da je to nekaj najlepšega, kar se ti v življenju lahko zgodi. Moje pevsko delo se mi pri tem ne zdi nobena ovira, zagotovo pa se bo takrat moj način dela spremenil," pove Tanja, ki bi imela kar tri otroke, katerim pa ne bi pela uspavank. (smeh) To bi bila pa komedija! Oziroma bolj tragedija!

Predstavljajte si moj globoki žagarski glas prepevati uspavanke otrokom? Joj, joj, joooooj, tega pa res ne smem narediti ... Sploh pa po tem, ko sem pred kratkim nekje prebrala, da ima Tanja Žagar glas kot ostareli gusar. (smeh)"