Tanja Zajc Zupan si je na dopustu privoščila nekaj, kar ni v njeni navadi

Tanja Zajc Zupan si je na dopustu privoščila nekaj, kar ni v njeni navadi (foto: Osebni album) Osebni album
16. 7. 2019

Priljubljena citrarka Tanja Zajc Zupan poleti vedno dopustuje z družino na Rabu, kjer imajo že vrsto let stanovanje. Tam je njen drugi dom, saj se počuti kot doma. "Rab je prijeten otok, ravno prav daleč in ravno prav blizu," v uvodu pove Tanja.

In nadaljuje: "Tam imam morske prijatelje, s katerimi skupaj preživljamo prosti čas.
Načrtno se nikoli ne sončim pač pa barvo dobim mimogrede. Ker imam občutljivo kožo, v torbi nikoli ne manjka zaščitna krema. Sicer pa na plažo vedno vzamem vodo, sadje in z možem si privoščiva kakšno pivo ali "špricar". Z alkoholom nikoli ne pretiravam, se pa na dopustu kak kozarček prileže. Zadnjič smo se v družbi prijateljev zelo sprostila in sem pokadila celo eno cigarilo, kar meni res ni podobno. Vendar si na dopustu to lahko privoščim. Čez leto alkohol pijem zelo redko, kadim pa nikoli.
Za osvežitev si rada privoščim ledeno kavo, ki jo skuham sama. Recept skoraj ne vsebuje prave kave, morda le eno žličko na liter vode, ostalo pa je proja. To res obožujem."

Za konec nam je še Tanja dejala, da v teh muhastih dneh včasih sploh ne ve, kako naj se obleče. Sicer najraje nosi lahke oblekce, ki jih v njeni garderobi res ne manjka. Zraven pa rada kombinira nakit. In ker nam v času dopusta misli tavajo sem in tja, tudi pri citrarki ni nilč drugače. "Te dni pa tudi sanjarim, kako bi bilo super, če bi imela na dopustu motor. Včasih naju z možem z motorjem obiščeta prijatelja in takrat se želja okrepi," je zaključila.

Priporočamo