Sin Tanje Zajc Zupan je roker in njen učitelj

Vir: Lea
29. 11. 2013

Najlepša slovenska citrarica Tanja Zajc Zupan je bila že večkrat opažena na nastopih vse bolj priljubljenih rokerjev Dark Heart, ki po novem poleg priredb izvajajo tudi avtorsko glasbo. V skupini namreč igra tudi Tanjin sin Domen, in mama ga v vseh pogledih podpira.

"Srečna sem, ko gledam svoja otroka, kako uživata v tem, kar delata. Pomembno mi je, da kakovostno preživljata prosti čas in se družita z 'zdravo' družbo. Domen igra klasično in električno kitaro. Pogosto zaigrava kaj skupaj in vedno me spremlja na mojih koncertih.

Je pa malo nenavadno, da je velik oboževalec rok glasbe, saj mu z možem te glasbe nisva nikoli predvajala. Zdi se mi super, da me Domen uči o velikih imenih in zasedbah roka. Iskreno priznam, da to zelo slabo poznam. Sama pa mu pa igram slovensko glasbo. Ana rada posluša Il Divo pa Amauryja Vassilija in tako se pri nas super prepletajo različne zvrsti.

Zelo sem vesela, da ima Domen najstniški rok band, saj pridobiva dragocene izkušnje nastopanja v javnosti, veliko mora vaditi kitaro, uči pa se tudi improvizacije," nam pove zadovoljna mama.