Tanje Žagar po porodu nič ne ustavi

Tanje Žagar po porodu nič ne ustavi (foto: Instagram.com/@tanjazagar) Instagram.com/@tanjazagar
21. 3. 2018

Popularna pevka Tanja Žagar je znana po tem, da ima neskončne zaloge energije, nič drugače pa ni niti v tem hladnem vremenu, ki glasbenice niti najmanj ne moti.

Tanja Žagar trenutno uživa v čarih materinstva, njen Karlo bo kmalu star pol leta, njen vsakdan pa je tako večinoma posvečen njenemu prvorojencu. Pevka trenutno uživa v dolgih sprehodih, ne zmotijo pa je niti nizke temperature in sneg. "Kaj zato če je mrzlo, mi se grejemo tako," je zapisala na Facebooku, kjer je dokazala, da se ji tudi v teh hladnih dneh ni težko odpraviti ven in se nadihati svežega zraka.

Pevka se je po porodu že vrnila na glasbene odre, a večino časa še vedno posveča svojemu sinu, ki občasno že prespi celo noč, Tanji pa ni niti najmanj težko vstati sredi noči in ga priviti v svoj objem. Verjetno ga ponoči potolaži kar s kakšno od svojih uspešnic, ki se jih je v njeni bogati karieri nabralo že veliko. Tanja nikoli ni skrivala, da si neznansko želi okusiti čare materinstva in goreča želja se ji je zdaj tudi izpolnila.