Tara Zupančič bo letošnje praznike preživela s fantom in družino

Tara Zupančič bo letošnje praznike preživela s fantom in družino (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
22. 12. 2016

Prazničnemu decembru se v polni meri prepuščajo številna znana imena, med katera spada tudi Tara Zupančič, ki škatlo s praznično dekoracijo iz omare potegne že na začetku decembra, in nič drugače ni bilo niti letos. V tokratnem klepetu nam je Tara razkrila, kako bo preživela letošnji december in kakšne spomine ima na božična praznovanja v preteklosti.

"Božične praznike vedno preživljam v krogu družine. Kot otrok sem bila najprej v družbi svojih, potem pa še z družino svojega očeta, ker smo živeli ločeno. Zdaj pa temu dodam še družino svojega fanta. Kar pestro, (smeh)" nam je najprej povedala Tara in dodala, da obiske navadno spremljajo darilca, dobra hrana in predvsem dobro vzdušje. Čeprav v nasprotju s številnimi ljubitelji tega prazničnega meseca Tara nima posebnih božičnih tradicij iz otroštva, se iz mladih let spominja, da je bil pri njih največji 'car' Miklavž.

"Ko sem bila majhna, božiča nismo kaj posebej proslavljali. Pri nas je bil največji 'car' kar Miklavž. Kljub temu smo se zadnja leta kar navadili, da se za božič podarjajo darilca, prijelo pa se je tudi to, da si vsi nadenemo plišaste jelenčkove rogove, (smeh)" pojasnjuje simpatična voditeljica, ki se ji, kot večini, v tem mesecu še posebej omehča srce. "Mislim, da imamo na praznike vsi lepe spomine tudi zato, ker si takrat povemo in izkažemo več ljubezni. Moja družina sicer ni bila vedno srečna, se pa najraje spominjam teh trenutkov, ko smo bili skupaj, kot eno," nam je razkrila Tara, ki v decembru obožuje tudi mistično svetlobo lučk.

"Prav zato postavim drevesce že na začetku decembra. Enkrat se je zgodilo, da je ostalo celo do pomladi. (smeh) Mi je pa pri vsem tem zelo všeč prijetna svetloba lučk," je povedala in dodala, da so ji najbolj všeč drevesca z veliko okrasja. "Vsako leto rada dodam kakšen nov okrasek, čeprav ima moja teta pravo skladovnico okraskov, in to resnično čudovitih, takih, da jih je včasih kar škoda obesiti in skrbeti za to, da se ne razbijejo, pa vendar je prav, da enkrat na leto drevesce bogato okrasimo," pove voditeljica, ki pa bo kljub lepim družinskim praznikom novo leto dočakala v službi. "Na novo leto bom letos delovna. Okoli polnoči bom sicer s prijatelji, s katerimi bomo najverjetneje obiskali kakšno 'hišno' zabavo," je še dodala.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Helena Kermelj

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story51/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 51/2016

Story 51/2016, od 15. 12. 2016