Tara Zupančič ganila z iskreno izpovedjo ob začetku šova Zvezde plešejo

Vir: Govori.se
12. 3. 2018

Lepa televizijska voditeljica Tara Zupančič, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ni pojavila v prvi oddaji šova Zvezde plešejo, je dogajanje čustveno spremljala iz domače dnevne sobe.

V lanski sezoni šova Zvezde plešejo se je Tara Zupančič prvič preizkusila kot voditeljica oddaje takšnega formata. Ob prekaljenem voditeljskem mačku Petru Polesu je z odliko opravila voditeljsko vlogo, zato je že komaj čakala na novo sezono priljubljenega plesnega šova.

Žal pa se ni izteklo po njenih načrtih, saj ji jo je zagodlo zdravje. Tara je tako prvo oddajo v novi sezoni šova Zvezde plešejo spremljala kar iz domače dnevne sobe. "Zares čudno bo, ker danes ne bom stala poleg njega. Čudno, ker ne bom "špegala" v svoje kartončke in zelo bo čudno, ker ne bom tam gor na loži, z vsemi našimi zvezdicami," je na Facebooku zapisala čustvena Tara. "Ampak ne glede na vse bom tam ... Z vsem svojim srcem! Srečno ekipa!"

Tare vsaj za zdaj še ne bomo videli na malih ekranih. Za zdaj pa tudi še ni znano za kakšne zdravstvene težave gre, a verjamemo, da bo priljubljena voditeljica uspela premagati vse ovire in se bo kmalu pridružila ekipi šova Zvezde plešejo.

Sicer pa lahko več o Tari Zupančič preberete v novi številki revije Nova, ki vas že čaka na prodajnih mestih po celi Sloveniji!