Tara Zupančič: Ima resne zdravstvene težave?!

Tara Zupančič: Ima resne  zdravstvene težave?! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
15. 3. 2018

Simpatična televizijska voditeljica Tara Zupančič je bila sredi priprav na prvo oddajo plesnega šova Zvezde plešejo, ko ji je čez noč zdravje prav vse obrnilo na glavo.

Tako je kot strela z jasnega medije preplavila nepričakovana vest, da simpatične in nadvse priljubljene voditeljice v prvi oddaji ne bo. Katja Klavora, predstavnica stikov z javnostmi iz PRO Plusa, nam je posredovala uradno izjavo voditeljice, ki je potrdila, da jo zadržuje bolezen.

"Čeprav so priprave potekale z vso vnemo in sem se izredno veselila nedelje, da se vrnem v šov Zvezde plešejo, mi jo je zagodlo zdravje. Prvo oddajo bom tako na žalost spremljala iz postelje, a z nič manj adrenalina in s srcem z ekipo. Peru in ekipi želim, da odlično opravijo, in upam, da se vidimo čim prej," je bila jasna Tara.

A nam je uspelo le nekaj dni pred začetkom oddaje priklicati Taro, ki nam je zaupala, da ne gre zgolj za kakšno virozno obolenje, ampak očitno bolj resno zadevo, kjer je počitek pomemben. "Zadeva ni prišla ob pravem času in prav upam, da se čim prej vrnem v oddajo. Nič ni podobnega gripi, ker bi to sama vse lepo pozdravila. Žal so druge vrste težave." Ni kaj, mi Tari iz srca želimo, da se čim prej vrne v voditeljski vlogi na parket oddaje Zvezde plešejo, kjer jo tako medijski tekmovalci, žirija in njen Pero ter številni gledalci pred malimi zasloni že nestrpno čakajo.

Foto: osebni arhiv, Pop TV