Tara Zupančič in Peter Poles (Zvezde plešejo): Kakšna pot ju čaka?

Tara Zupančič in Peter Poles (Zvezde plešejo): Kakšna pot ju čaka? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik ) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Nova
13. 6. 2017

Po uspešno zaključeni oddaji Zvezde plešejo je zdaj na mestu vprašanje, kje bosta svojo televizijsko pot nadaljevala simpatična Tara Zupančič in zgovorni Peter Poles.

Govori se, da naj bi Tara še naprej ostal obraz Pop TV-ja, in sicer naj bi se vrnila v oddajo 24 ur, v rubriko Pop in kot novinarka, saj je to delo že prej odlično opravljala.

Tudi na medijski hiši so nam potrdili, da oba še naprej ostajata pred televizijskimi kamerami in da njuna pot z zaključkom oddaje Zvezde plešejo še zdaleč ni končana.

"Voditeljica Tara Zupančič se je izredno izkazala z vodenjem oddaje Zvezde plešejo. Vsekakor ostaja del ekipe naše televizije, kjer imamo vedno prostor za dobre voditelje. Kje jo bomo videli v prihodnosti, pa bomo še sporočili. Peter Poles se vrača k izpolnjevanju želja v oddajo Dan najlepših sanj, za katero že zbiramo želje gledalcev," je še sporočila njihova tiskovna predstavnica.

Kaja Milanič