Tara Zupančič in Tanja Postružnik: Lepotički na konju

Tanja in Tara sta z užitkom sedli na konja in naredili nekaj krogov po ranču Lipa v Hrašah pri Lescah. (foto: Story Press) Story Press
Vir: Story
2. 9. 2016

Voditeljici rubrike Pop In in nove romantične resničnostne oddaje Ljubezen po domače na Pop TV, Tara Zupančič in Tanja Postružnik, sta se odpravili na ranč, ker imata obe radi naravo, živali in pristno domače okolje.

Tara tudi sicer večkrat zaide na ranč Lipa v Hrašah pri Lescah, kjer jaha zadnje leto.

"Odraščala sem v družbi konj in že kot majhna deklica sem se naučila jahati. Tudi brez sedla, z več sreče kot pameti. Konji so posebne živali, izkazati jim moraš izjemno spoštovanje, ob njih se moraš pomiriti in ob pravem trenutku jim moraš vseeno dati vedeti, da morajo poslušati tvoje ukaze. In ko ti to uspe, si z njimi samo še svoboden," zaupa Tara in doda, da se je tudi njena kolegica Tanja s temi veličastnimi živalmi odlično znašla, saj ima občutek zanje, pa tudi one jo imajo rade. Tara, ki je trenutno v vezi z rokerjem Tomijem Megličem iz skupine Siddharta, je tudi zaradi svojega ljubezenskega življenja večkrat pod drobnogledom javnosti, a rjavolasa lepotica je v resnici zelo preprosto dekle, ki svoj mir še vedno najraje najde na Gorenjskem.

"Podeželje je moj dom, zrasla sem na vasi, kamor se vedno rada vračam. Ima svoj čar, svojo preprostost in tisto nekaj, kar je tako čisto, da slehernem človeku zleze pod kožo," pove Tara.

Napisala Barbara Majič
Fotografije Story Press

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story35/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 35/2016

Story 35/2016, od 25. 08. 2016