Tara Zupančič: Izpolnila se ji je najstniška želja

Tara Zupančič: Izpolnila se ji je najstniška želja (foto: Katja Žagar, Petra Cvelbar) Katja Žagar, Petra Cvelbar
Vir: Story
9. 10. 2016

Voditeljica rubrike Pop In v oddaji 24UR na Pop TV, Tara Zupančič, krasi oktobrsko številko revije Cosmopolitan, ki pa ni čisto običajna. Ameriška revija, ki je prvič izšla davnega leta 1886, v slovenskem prostoru namreč praznuje že 15 let. Biti na naslovnici tako slovite revije je velika čast in dolgolasa lepotička ter nekdanja manekenka je počaščena, da so za jubilejno številko izbrali ravno njo.

S Taro Zupančič smo se pogovarjali še pred izidom oktobrskega Cosmopolitana!

Story: Tara, kako se je pravzaprav zgodilo, da so za tokratno naslovnico izbrali ravno vas?

Verjetno je za tem, kako se to sploh zgodi, dolga zgodba, ki se dogaja v uredništvu Cosma že veliko prej, preden pride do dotične osebe. Prejela sem klic glavne urednice Mance Čampa Pavlin, ki mi je dejala, da si želijo mene, ker se jim zdim vzor za mlada dekleta. Seveda so se mi v trenutku začele tresti roke in nisem prav dobro dojemala. Rekla sem ji, da sem izredno počaščena in hvaležna ter seveda takoj privolila v fotografiranje.

Story: Lahko opišete to izkušnjo, kako je potekalo vse skupaj?

Potekalo je tako, kot poteka vsako fotografiranje. Začne se z masko, pričesko in ... s kavo. Dobili smo se namreč že ob sedmih zjutraj. Kljub zgodnji uri smo se z ekipo že navsezgodaj smejali. Bila sem vesela, da sem imela priložnost sodelovati s fotografom Matjažem Tančičem, saj do zdaj še nisem. No, nato smo se zmenili in izbrali stajlinge ter kar hitro začeli. Ves čas so na lokacijo prihajale punce iz uredništva Cosma, tako da sem imela čast spoznati kar lep del ekipe. Zaključili smo ob dveh popoldne, zelo zadovoljni.

Story: Kaj vam pomeni biti na naslovnici Cosmopolitana?

Saj veste, kakšne so želje vsake najstnice, ko opazuje barvite kioske z naslovnicami. In si samo dvakrat na leto lahko privošči Cosmo. Pa še to tistega, ki ima koledarček. In potem ga s ponosom nosi naokoli in ob pogledu nanj si reče: "Kako si želim, da bi bila enkrat tako 'kul', da bi me dali na naslovko." No, tako nekako.

Story: In zdaj so vas. Kakšni so ob tem občutki?

Zame je to velika čast. V 15 letih je bilo na naslovkah okoli deset Slovenk. V mojih očeh so prav vse nekaj posebnega, prav vse so uspešne in simpatične. Ta prave, bi rekla. Zame je še večja čast to, da sem pristala na naslovnici po izboru žensk.

Story: Tudi sicer radi berete Cosmopolitan in kaj vam je najbolj všeč?

Ja, Cosmo je pač taka revija, ki jo lahko prebiram tudi z zamudo. Všeč so mi barvitost, raznovrstnost tem in mladosten, pa čeprav zrel pristop. Pa še malce sem navezana nanjo zaradi gimnazijske nostalgije.

Story: Kakšno je za vas Cosmo dekle?

Cosmo dekle je iskrivo, s toplino v očeh in iskrenostjo v srcu. Je dekle, ki ima rada barvito življenje, nove svetove in zna s ponosom pokazati, kdo je, kaj čuti in za kaj živi.

Napisala Barbara Majič
Fotografije Katja Žagar, Petra Cvelbar

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story40/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 40/2016

Story 40/2016, od 29. 09. 2016