Tara Zupančič izstopala v živalskem vrtu

Tara Zupančič izstopala v živalskem vrtu (foto: N.  Divja) N. Divja
Vir: Nova
14. 11. 2017

Voditeljica Tara Zupančič se skorajda ne more več nikjer pojaviti, da je ne bi opazili. Naš bralec jo je tokrat ujel v enem izmed živalskih vrtov.

Taro je naš bralec opazil v prav posebnem živalskem vrtu, v prvem zasebnem živalskem vrtu v Sloveniji, ZOO Parku Rožman. Kot nam je povedal, je bila tisti dan izjemno lepa, sončna nedelja in živalski vrt je za vikend ravno praznoval 10. rojstni dan.

Tudi zato je priljubljena lokacija v vasi Vrzdenec pri Horjulu pokala po šivih. Starši so tja pripeljali svoje otroke, saj je potekal pester družabni program, ki je poleg vseh živali pričaral nasmehe na obraze malčkov. Glede na razgiban in malce hribovit teren, kjer stoji živalski vrt, so bili obiskovalci oblečeni in obuti v športno opremo, a kot je poudaril naš bralec, tovrstni 'modi' zagotovo ni sledila lepa voditeljica.

Tara Zupančič: V živalskem  vrtu izstopala

Tara je pozornost obiskovalcev zbujala z nebeško modro usnjeno jakno, oprijetimi kavbojkami, srebrnimi supergami z debelim podplatom in minimalistično torbico na rami. Seveda pa tja ni prišla sama, temveč v družbi svojega fanta, pevca skupine Siddharta, Tomija Megliča, in njegovih dveh otrok. Tomi se je kot skrben očka ukvarjal s sinom in hčerko, ki sta bila navdušena nad razigranimi živalmi, ter ju animiral, tako da sta bila malčka ves čas nasmejana.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: N.Divja