Tara Zupančič komaj čaka, da stopi na oder šova Zvezde plešejo!

Tara Zupančič komaj čaka, da stopi na oder šova Zvezde plešejo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
25. 2. 2017

Voditeljica prihajajočega plesnega šova Zvezde plešejo Tara Zupančič, ki je srečna v objemu svojega dragega, rokerja Tomija Megliča, je spregovorila o svojem odnosu do ljubezni.

Tara najprej prizna, da brez ljubezni ni ničesar, saj le-ta povezuje vse na tem svetu.

"Včasih je pomembno le to, da jo znamo videti in sprejeti ter dajati. Da nam ni nerodno, če nam je ljubezen preprosto lepa in jo želimo širiti med ljudi. Res pa je, da prihaja v različnih oblikah in prav vsaka oblika je enako pomembna, saj je tisto nekaj, kar nam barva življenje," se je razgovorila Tara in dodala, da je valentinovo, praznik zaljubljencev, predvsem marketinško usmerjen.

"Je dan, ki so se ga izmislili mogoče tudi zato, da bi tisti, ki jim je ljubezen do partnerja težko izražati brez zadržkov, vsak dan z vsako besedo in dejanjem, to počeli lažje. Tako imajo nekakšen razlog, čeprav se meni osebno zdi to malo zgrešeno," je povedala lepa dolgolaska in dodala, da imamo Slovenci radi vse, kar je nastalo zunaj naših meja.

"Ker je zaradi tega bolj moderno, bolj 'kul'. Tega fenomena sicer ne razumem, pa vendarle – Slovenci smo sramežljiv in zaprt narod, zato nam je ta dan verjetno všeč iz istega razloga – da te 14. februarja ne bo nihče čudno gledal, če poljubiš svojo damo sredi ulice in se zadereš, da jo imaš najraje na svetu," je še pripomnila v smehu.

Imela je skrite oboževalce

Nad valentinovim je bila precej bolj navdušena kot osnovnošolka, saj je ponavadi od skritega oboževalca dobila kakšen srček ali plišastega medvedka.

"Ko sem bila starejša in že v zvezi, pa sem običajno dobila kakšno rožico in pa čokoladice. Tako, čisto preprosto klasično," je povedala Tara in dodala, da je danes valentinovo zanjo povsem običajen dan. "S partnerjem ga nisva praznovala, ker ga tako ali tako lahko vsak dan. Najina zveza mi pomeni srečo, zaupanje, varnost in rokenrol," nam je še zaupalo dekle frontmana Siddharte, Tomija Megliča.

Zaplesala bo s ...

Tara že komaj čaka, da s sovoditeljem Petrom Polesom stopi na plesni parket v novem spomladanskem šovu Zvezde plešejo.

"Vznemirjena sem, to je zame nekaj novega in sem zelo vesela ter srečna, da bo Peter Poles ob moji strani," je povedala lepotička, ki se je tako poslovila od voditeljskega stolčka POPIna, ki ga je znova zasedla Ota Širca Roš.

Barbara Majič