Tara Župančič o svoji jesenski ustvarjalnosti

Tara Župančič o svoji jesenski ustvarjalnosti (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
2. 10. 2017

Manekenka in lepotica Tara Zupančič je s svojo simpatičnostjo in nadvse zanimivim vodenjem različnih oddaj komercialne televizije POP TV popolnoma prevzela gledalce, ki so se razveselili njene vrnitve na male zaslone.

Mi smo Taro, ki je zasebno srečo našla v objemu fanta Tomija iz skupine Siddharta, vprašali, kako ocenjuje poletje oz. dneve oddiha, kjer je nabirala energijo za nove televizijske projekte.

"Letošnje poletje je bilo lepo, svobodno, iskrivo in res luštno. Zdaj že skoraj vsako leto praznujem rojstni dan nekje ob morju, in tudi letos sem ga. Ker smo bili v kampu, in to kar velika družba s polno razigranimi otroki, so mi pripravili presenečenje in mi vsi skupaj zapeli v lokalčku ob plaži, zvečer so mi organizirali koncert in mi resnično segli do srca. Sredi kampa smo imeli celo morsko različico oddaje Zvezde plešejo, z nastopi, s sodniki, celo oglasi in ložo zvezd. Otroci so naredili pravo predstavo in skupaj smo zabavali polovico kampa. Zame je bil to res nepozaben poletni dan, kjer lahko opaziš tisto otroško brezmejno domišljijo, v kateri se sprostiš in uživaš v morju smeha in dobre volje," nam pojasni Tara, ki ima za jesenske dni kar nekaj načrtov.

"Jesen bo ustvarjalna, načrtujem in izdelujem svoje izdelke, pripravljam se za rahlo prenovo stanovanja in vikenda, ki ga imamo pri starih starših na Bohinjski Beli. Tam bom sama izdelala veliko mizo iz mozaika, rada mešam eterična olja in se prepuščam trenutnim navdihom. Seveda pa poleg vsega živim za ljubezen in ljudi, ki jih imam najrajši, trenutki z njimi pa so tako vedno neprecenljivi."

Besedilo: Alojz Petrovčič