Tara Zupančič odkrito: "Z mami sva živeli sami, v mini garsonjerici na Gorenjskem."

Tara Zupančič odkrito: "Z mami sva živeli sami, v mini garsonjerici na Gorenjskem." (foto: arhiv pop tv) arhiv pop tv
22. 12. 2020

Voditeljica Tara Zupančič je nedavno na svojem Instagram profilu odkrito zapisala, kakšno je bilo v resnici njeno otroštvo.

"Ko sem bila še mala Tara, sva z mami živeli sami, v mini garsonjerici na Gorenjskem. Dobro se spomnim, da je bila najina najbolj "nobel" stvar v kopalnici mali turkizno-zelen Phillipsov "fen" za lase. Tak, na preklop, če se še spomnite.

Nekaj, kar nam je sedaj samo spomin, nekaj, kar ni več tako super uporabno in verjetno slej ko prej, pristane v smeteh.

Danes imamo same “fensi”pripomočke, ni nam dovolj samo klasika. Vsi strmimo k temu, da si življenje olajšamo in da smo poleg tega še malo kul. Ampak ob vsem tem, ne smemo pozabit na hvaležnost.

Na to, da zdaj lahko imamo. Ker mnogi še vedno nimajo. In jaz sem, vsak trenutek. In se velikokrat spomnim na tisti mali aparatek, ki je visel v kotu kopalnice in mi vsakič - pa čeprav čisto za malenkost dal občutek, da sem - mala, čedna - damica in da z mami imava. Če ne drugega, pa vsaj ta poseben - občutek," je Tara Zupančič zapisala na svojem Instagram profilu in tako odkrila, kako ji je bilo v otroštvu.

Danes je seveda vse drugače, a nekaj ostaja, ves čas ostaja hvaležna za vse, kar ji življenje omogoča in prinaša na njeno pot.