Tara Zupančič: Playboyevo sanjsko dekle

Tara slikanja 
ne obžaluje. (foto: Aleš Bravničar) Aleš Bravničar
Vir: Nova
9. 3. 2015

Tara Zupančič je danes glavna družica v romantični oddaji Popolna poroka. A še pred nekaj leti smo jo namesto v poročnih zgodbah videli na straneh najbolj priljubljene moške revije pri nas, saj je zapeljiva 26-letnica že leta 2009 odvrgla svoje obleke in z nekaj razgaljene kože postala Playboyevo sanjsko dekle leta.

Tisti, ki je v roke že kdaj prijel Playboy, ve, da so slavne razgaljenke, ki pristanejo na prvih straneh revije tiste, ki razkrijejo nekaj, ne pa vsega. Na teh straneh smo našli tudi Taro, ki nam je povedala, da omenjene fotografije pokažejo čisto dovolj. "Zame mogoče še celo malo preveč, tako da dlje od tega ne bi šla," je zatrla možnost, da bi se v prihodnosti pojavila na sredinskih fotografijah v reviji, ki razkrivajo veliko več. "Kmalu po objavi teh fotografij sem prejela ponudbo za slikanje na Tajskem, vendar sem jo zavrnila," pove Tara. "Žensko telo je lepo, fotografije so estetske, vendar moraš biti o tem prepričan," pojasnjuje Tara in dodaja, da si sama tega ni nikoli želela ter da je pomembno, da kaj ostane skrito samo za nekoga, ki ga imaš rad.

SVETLOLASKE SO BOLJ ZABAVNE

Nekdaj svetlolaska, danes temnolaska pa poudarja, da sprememba barve njenih las ni vplivala na to, da je njena kariera postala nekoliko bolj umirjena. "Lahko bi rekla, da nisem bila nikoli oseba, ki bi pretirano divjala naokoli, zagotovo pa z leti in z izkušnjami pridobiš nove poglede, spremenijo se tudi želje, sebe bolj spoznaš in obenem bolj veš, kaj te v življenju izpolnjuje," je povedala Tara in dodala, da bi jo še danes številni prebarvali nazaj na svetlo, a se ne da.

ZOJA AHLIN