Tara Zupančič pogumno v pevski izziv!

Tara Zupančič pogumno v pevski izziv! (foto: Bor Slana, osebni arhiv) Bor Slana, osebni arhiv
Vir: Nova
24. 4. 2018

Plesna voditeljica v šovu Zvezde plešejo se je v eni od zadnjih oddaj izkazala tudi pri prav posebnem pevskem izzivu. Za revijo Nova je razkrila ozadje temeljitih pevskih priprav ter kakšno je njeno zdravstveno stanje, ki naj bi se postopoma stabiliziralo.

 "Za nastop nisem imela veliko časa, ampak sem se vseeno intenzivno pripravljala, tako s plesalci kot z vokalnimi vajami, kjer sta mi pomagala Darja Švajger in moj Tomi. Sicer sem se malo upirala pevskemu nastopu, saj sem imela precej treme in nezaupanja vase – petje je pač nekaj, kar počnem zelo amatersko in je izven mojega področja ustvarjanja. Je pa res po malem del mojega življenja, zato sem ta izziv sprejela. Vem, da bi lahko opravila boljše, ampak na koncu sta pomembni zabava in potrditev, da zmorem tudi to," nam je v smehu razkrila voditeljica Tara in dodala, da je v letošnjem plesnem šovu med vsemi posebna energija.

TARA ZUPANČIČ: Pogumno se je  lotila pevskega  izziva

"Letos je med nami izjemna energija, vsi se razumemo in podpiramo. Vsak teden je težko, ker nas nekdo zapusti, saj mislim, da imamo veliko takih, ki bi bili lahko za marsikoga navdih in bi pokazali še več.Spet sem spoznala mnogo dobrih ljudi in sem za to že zdaj hvaležna. Kar se tiče mojih zdravstvenih težav se pa dobro držim, le v prihodnosti me čaka se en manjši poseg."

Foto: Bor Slana, osebni arhiv