Tara Zupančič pričakuje izjemno plesno sezono

Tara Zupančič pričakuje izjemno plesno sezono (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Nova
12. 2. 2019

Televizijska voditeljica Tara Zupančič se v kratkem vrača na male zaslone v vlogi sovoditeljice zabavno plesne oddaje Zvezde plešejo.

Taro smo povprašali o njenih pričakovanjih v novi plesni sezoni ter ali nam premierno razkrije, kakšne občutke je imela ob skriti premierni predstavitvi letošnjih tekmovalcev.

“Vsako leto so pričakovanja višja, kar je povsem običajno za vse, ki si želimo napredovati. Vsak televizijski projekt ima veliko opcij, ki se med sezono razširijo na vse mogoče strani. Od osebnih spoznanj do odnosov, ki se ustvarijo, in izzivov, ki se ti v enem trenutku zdijo nerešljivi, do stresa, pozitivne treme, metuljčkov, smeha in solz,” razkrije Tara.

“Za letos si slednjih sicer ne želim, ampak si želim tistih ta srečnih. V šovu me vsakič znova ganejo ljudje, ki s svojimi osebnostmi premikajo meje, spreminjajo mišljenja in z iskrenim odnosom, čustvi in voljo do vsega zavibrirajo še tako hladne in nedostopne duše. No, sama sem kar čustvena oseba in tega ni tako težko doseči. Ob spoznavanju letošnjega razreda medijskih tekmovalcev Zvezde plešejo 2019 sem dobila občutek, da bo to najbolj energična, rahlo odtrgana in izjemna sezona plesa.”Ker nas prelestna in vedno nasmejana voditeljica zna med oddajami še presenetiti, nas je zanimalo, ali že kaj kuje presenečenja za letošnjo plesno sezono, ki ju bosta kot vedno izpeljala skupno z odličnim voditeljem Petrom Polesom.

“Za presenečenja bo seveda poskrbljeno, moja naloga pa je zdaj predvsem spoznavanje zvezd in novih profesionalnih plesalcev, analiza lanske sezone, odkrivanje novosti in nadgrajevanje svoje vloge – za zdaj še na papirju. Praksa pa tako ali tako čaka za vogalom. Lahko pa razkrijem, da sem letos obiskovala tečaj acrojoge – leteče joge, tako da mogoče pa naredim kakšen plesni lift letos. Vendar mislim, da bo veliko prostora za bolj zabavne reči. Biti del tako predane ekipe je resnično darilo, od vsakega se dnevno učim, včasih ne morem verjeti, kako neverjetni so. In čisto z vsakim od ekipe, pa jih ni malo, bi lahko šla na eno prijetno kavico,” nam za konec razkrije Tara. 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Ana Gregorič