Tara Zupančič razkrila, kaj se dogaja v zakulisju šova Zvezde plešejo

Tara Zupančič razkrila, kaj se dogaja v zakulisju šova Zvezde plešejo (foto: Katja Žagar) Katja Žagar
29. 3. 2018

Tara Zupančič in Peter Poles vsako nedeljo blestita pred kamerami šova Zvezde plešejo. Priljubljena voditeljica pa je zdaj razkrila tudi tisto, kar gledalci pred malimi zasloni nikoli ne vidijo.

Tara in Peter sta že v prvi sezoni šova Zvezde plešejo dokazala, da se pred kamerami odlično ujameta. Tara se je lani sploh prvič soočila s takšnim formatom oddaje, Peter pa je že prekaljeni voditeljski maček, ki je bil mladi voditeljici velikokrat v oporo.

Tudi v drugi sezoni šova sta Tara in Peter pred kamerami brezhibna, zdaj pa je jasno tudi, kaj se dogaja tik preden se prižgejo kamere in tik preden prideta na plesni parket. Tara je na svojem Facebook profilu razkrila, kaj se v resnici dogaja v zakulisju šova. "Zakulisje," je voditeljica zapisala ob fotografiji, kjer se vidi, kako s Petrom ponavljata besedila v zaodrju šova, stand up komik Sašo Stare pa se jima ob tem nagajivo smeji.

Voditeljica zaradi zdravstvenih težav ni vodila prve oddaje, zdaj pa je spet pred kamerami in zdi se, da je bilo njeno okrevanje povsem uspešno.