Tara Zupančič razkriva, kje bosta s Tomijem dopustovala

Tara Zupančič razkriva, kje bosta s Tomijem dopustovala (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
1. 7. 2017

Manekenska lepotica Tara Zupančič je po zelo uspešnem vodenju zabavne plesne oddaje Zvezde plešejo v družbi Petra Polesa pred vstopom v delovno sproščujoče poletne dni polna načrtov.

Iz prve roke nam je razkrila destinacije oddiha, kjer si bo v družbi fanta Tomija iz skupine Siddharta ter skupnih prijateljev nabirala energijo za nove televizijske izzive.

"Najprej bom skočila na krajši oddih v Španijo, nato pa se vračam na delovno pozicijo na Pop TV. Malo bom pred kamero, malo za kamero. (smeh) Brez morja ne morem, tudi letos grem proti Dalmaciji. Mislim, da bo to ravno prava kombinacija oddiha in dela," pravi Tara in doda: "Idealen poletni oddih je zame seveda morski, najraje imam šotorjenje ali prikolico, torej nastanitev v kampu, kjer sem lahko ves čas v stiku z naravo in poletnim utripom. Seveda je odlično, če si lahko zato vzamem več časa, saj navadno potrebujem kar nekaj dni, da se sploh odklopim in usmerim svoje celice proti sproščanju in brezdelju. Poletna ženska forma me je letos malce prehitela, tako da sem zdaj vklopila na gas pri rekreaciji, najraje v naravi. Zaprti prostori niso zame, moram čutiti zrak in sonce, ki mi dajeta dodatni zagon."