Tara Zupančič se dobro znajde v svetu slavnih

5. 1. 2016

Tara Zupančič, nekdanje dekle Jana Plestenjaka, nekajmesečne romance s pevcem ne objokuje, ampak se te dni intenzivno posveča novi novinarsko-voditeljski vlogi v Pop Inu.

"Začela sem spoznavati novinarsko delo, zato sem z novinarji iz redakcije 24 ur in Pop Ina odšla na teren in tako spoznala njihov način dela. Nato je sledila priprava prispevkov in pisanje raznih vesti.

Ves čas obiskujem tudi govorne vaje in imam vaje v studiu," pove Tara in nadaljuje: "Ker pa v rubriki Pop Ina nisi nikoli samo voditelj, saj si del ustvarjanja oddaje, je še večji izziv, saj novinarskega dela nisem nikoli opravljala. Kljub temu se vsega izredno veselim, ker mi je všeč predvsem dinamika dela, nikoli ne veš, kaj ti bo prinesel dan in o čem boš dejansko poročal," doda.

Ima pa tudi zelo zanimivo mnenje kar se tiče medijskega blišča pri nas in v tujini.

"Slovenija je sicer mala deželica, pa vseeno mislim, da imamo v medijskem svetu kar nekaj tistih, ki se lahko postavijo ob bok svetovnim zvezdam. Menim pa, da blišč sploh ni povezan z velikostjo države, s številom prebivalcev, temveč bolj s samo mentaliteto naroda. Vedno mislimo, da smo slabši od drugih, kar je čisto narobe. In številni se bojijo uspešnih ljudi, vendar pozabljajo, da s tem izgubljamo vsi."