Tara Zupančič se je le opogumila in si uresničila željo: Po novem je motoristka, poglejte si, kako ji motor pristoji

Tara Zupančič se je le opogumila in si uresničila željo: Po novem je motoristka, poglejte si, kako ji motor pristoji (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 8. 2020

Priljubljena voditeljica in manekenka je le naredila odločilen korak.

V njej je že dolgo tlela želja, ki se ji je zdela skoraj neuresničljiva, a se je pogumno lotila izziva in iz njega prišla kot zmagovalka. Svojo srečo je delila na družbenem omrežju.

"To je moja Honda. Ime ji je Muca. Prišla je skupaj z mojim izpitom in če bi mi kdo rekel, da se mi bo uresničila želja, ki se mi še danes zdi rahlo surrealna, bi mu rekla, da je zmešan. Ampak za motorizem rabiš tudi to, v malih dozicah, seveda, pa še mal poguma, velik volje in ljudi, ki te podpirajo," je zapisala ob čudoviti fotografiji, na kateri jo lahko občudujemo na njeni Muci.

Za 24ur.com je dejala, da je to rezultat "koronskega" obdobja, saj prej ni imela časa, da bi se lotila opravljanja izpita za motor. Mirno priznava, da ni imela niti poguma niti volje. Pohvalila je še svojega inštruktorja, ki jo je vodil skozi proces, tako da je z dobro voljo obiskovala ure vožnje.

Tari lahko ob tem samo čestitamo za vztrajnost in ravnamo po njenem vzoru, saj je dokazala, da če obstaja volja, je mogoče marsikaj doseči. Bravo!