Tara Zupančič: “Srečna sem!”

“V resnici sem se že prej gibala v teh krogih, ampak se s Tomijem pred tem nisva nikoli srečala. Očitno je bilo treba samo malce počakati.” (foto: Igor Zaplatil, Marko Delbello Ocepek) Igor Zaplatil, Marko Delbello Ocepek
Vir: Story
23. 6. 2016

Leto dni je minilo, odkar smo prvič na dolgo in široko poklepetali z lepotico Taro Zupančič. Takrat smo jo spoznali kot dekle Jana Plestenjaka, kot sovoditeljico romantične oddaje Popolna poroka, kot novinko pred televizijskimi kamerami ... Letos je, kot pravi, vse drugače. Tik pred začetkom poletja smo se z dolgolasko dobili na kavi in spregovorili o novostih, ki so v zadnjem času zaznamovale njen vsakdanjik.

Tara je bila že v osnovni šoli oboževalka Siddharte.

In čeprav je Tara še vedno zvesta domači Gorenjski, se je tako na kariernem kot tudi ljubezenskem področju veliko spremenilo.

"Na vseh področjih so se stvari spremenile, živim pa še vedno tam, kjer sem, v svojih hribih. (smeh) Največja in najbolj vidna sprememba je seveda Pop in, zanemariti pa ne morem niti ljubezni, seveda. Vendar pa več govorim o prvem, (smeh)" je pregled zadnjega leta začela Tara in dodala, da se je v zadnjih mesecih spremenil tudi način njenega razmišljanja. "Mislim, da sem se prej vedno malce iskala. Želela sem si početi nekaj, kar bi me izpopolnjevalo, nekaj, ob čemer ne bi imela občutka, da hodim v službo. S Popolno poroko sem takrat dobila popoln vpogled v ta svet in ravno, ko sem usvojila to 'sceno', se je vse končalo. Takrat sem se spraševala, kako najprej. Ali je kdo v meni videl kakšen potencial in ali kdo verjame vame. Priložnost s Pop inom je bila seveda velika potrditev tega, da sem se s snemanjem Popolne poroke veliko naučila. Začela sem razmišljati v tej smeri, da se vedno lahko razvijaš na področju, ki ti je blizu, in da so v resnici vedno vse poti odprte. Da vse lahko preraste v nekaj večjega. Zdaj se s to mislijo zbudim vsak dan in moram reči, da sem srečna," nam je razkrila Tara in hkrati dodala, da njena karierna priložnost ni povezana z razcvetom njene nove ljubezni.

"To, da sem se aktivneje vključila v družbeno življenje, ni povezano s tem. V resnici sem se že prej gibala v teh krogih, ampak se s Tomijem pred tem nisva nikoli srečala. Očitno je bilo treba samo malce počakati," nam je pojasnila 27-letnica, ki je od malega velika ljubiteljica rokerskih glasbenih skupin. "Od nekdaj sem bila oboževalka Siddharte, vendar še večja Bog Foot Mame. Da o Guns'n'Roses ne govorimo, (smeh)" pojasnjuje in dodaja, da jo spomini na Siddhartine uspešnice v mislih popeljejo v osnovnošolske dni. "Namesto zvonca smo imeli v osnovni šoli ob koncih ure Siddhartino pesem Napoj. Mislim, da smo bili takrat vsi okuženi z njihovo glasbo in si temu težko ubežal. Sicer pa imam izredno rada glasbo in spremljam številne glasbene skupine," še nadaljuje Gorenjka, ki čas sicer rada preživlja tudi sama. "Priznam, da sem bolj 'samotarske sorte'. Rada sem sama. Vsaj eno uro na dan namenim času samo zase, in to uro navadno maksimalno izkoristim," še pojasnjuje.

Napisala Kaja Milanič

Fotografije Igor Zaplatil, Marko Delbello Ocepek (slika iz kluba Cirkus)

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story25/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 25/2016

Story 25/2016, od 16. 06. 2016