Voditeljica POP TV v kopalkah pokazala osupljivo zaobljeno zadnjico, ki je obračala vse glave

13. 7. 2023
Deli
Tara Zupančič in njen lovilec sanj. Sama pa zna sanje prenesti tudi v resničnost. (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica Tara Zupančič v kopalkah tudi letos kaže sanjsko postavo, ki ji jo mnoge zelo zavidajo.

Voditeljica POP TV Tara Zupančič je tudi letos prava morska sirena, ki navdušuje v letošnjih dvodelnih in enodelnih kopalkah. Tara ne skriva, da obožuje poletje in da vsako leto komaj čaka, da pride tisti čas v letu, ko lahko skoči v kopalke in seveda ob tem obrača številne glave.

Letos je že pokazala, kakšne kopalke si je izbrala in mnogi so bili navdušeni nad njenim izborom, še posebej so jim bile všeč dvodelne kopalke, ki so pokazale tudi malo več gole zadnjice, ki je naravnost sanjska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Tara je nedavno na svojem Instagram profilu govorila o tem, da mnogi mislijo, da njej seveda ni težko obleči kratkega krila, kopalk ali kratkih hlač, ker je njena postava enostavno popolna, a je povedala, da se tudi sama bori s celulitom in tudi pri sebi vidi številne napake, a je stvar le v tem, da ima že toliko profesionalnih izkušenj s poziranjem, da točno ve, kako mora pozirati, da bi vse ostalo skrito in da se kritične točke na njeni postavi ne bi videle na fotografiji.

Obenem pa je poudarila, da je vsaka lepa po svoje in da je to treba slaviti in se v svoji koži dobro počutiti. Ni skrivala, da se tudi sama velikokrat počuti kot kup nesreče in da jo poletje vsako leto prehiti, ko recimo njena postava še ni pripravljena za na plažo. Kakorkoli že, mnogi se bodo strinjali, da je videti popolna, točno takšna kot je in seveda lepa v svoji naravni lepoti. 

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil priznanega avtomobilskega oblikovalca Roberta Lešnika. Slovenec, ki je dokazal, da s talentom in trdim delom lahko posežeš po sanjah in da tuji jezik ni ovira.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem