Tara Zupančič: V šovu več blišča in čustev!

Tara Zupančič: V šovu več blišča in čustev! (foto: arhiv pop tv) arhiv pop tv
Vir: Nova
8. 3. 2018

Priljubljena televizijska voditeljica Tara Zupančič se v družbi vsestranskega voditelja Petra Polesa vrača na male zaslone s plesnim šovom Zvezde plešejo.

Ekipa s šopkom novih tekmovalcev in njihovih plesalcev bo gledalce prvič v drugi sezoni šova pozdravila 11. marca. Mi smo poklicali Taro, da nam iz prve roke razkrije, kako potekajo priprave na šov in ali s Petrom pripravljata kakšno posebno plesno presenečenje. "Naše zvezde trenirajo, prav tako pa se ustvarjalna ekipa v polnem zagonu pripravlja na novo sezono. Seveda prav vsi, vključno z gledalci, pričakujemo več.

Več blišča in čustev

Boljše plesne predstave, več blišča, več čustev. Vsi se trudimo, da bi se še izboljšali. Seveda tudi sama, letos se mogoče manj ukvarjam z malenkostmi, ampak posledično lahko letos zajamem več in tudi več dam," pove Tara in doda: "Presenečenj ne bo manjkalo, za vsakim vogalom bo čakalo eno. Mogoče bom plesala, mogoče bo Peter, mogoče ne. Pustite se presenetiti. Prav gotovo pa bomo vsi priplesali na oder prve oddaje, kjer bomo uradno odprli začetek druge sezone."

Foto: Alpe, Pop TV