Tara Zupančič: “Z Janom sva prijatelja v dobrem in slabem”

Vir: Story
26. 11. 2015

Najprej je bila Romihova Tara, potem smo jo preimenovali v Janovo Taro, zdaj pa je Tara Zupančič postala pravzaprav nova Popova zvezdica, ki bo svet slovenske in tuje estrade v informativni oddaji 24ur začela odkrivati s prihodnjim letom.

Tara Zupančič: “Z Janom sva prijatelja v dobrem in slabem” Helena Kermelj

A čeprav je novica o njunem razhodu svet medijskih parčkov razburkala prav v tem času, nam je Jan pojasnil, da sta se z dolgolaso lepotico razšla pred nekaj tedni.

Tara Zupančič: “Z Janom sva prijatelja v dobrem in slabem” Helena Kermelj

Kot nam je povedala Tara, je bil Jan o njenem novem kariernem uspehu že obveščen.

Le trenutke po tem, ko je na spletu odjeknila novica, da naj bi 27-letna Tara prevzela mesto nove voditeljice oddaje Pop in, smo svoj košček sestavljanke želeli sestaviti tudi mi. Po zaključku oddaje Popolna poroka v juniju je za Taro to prvi televizijski nastop, kot pravi, pa si je podobne priložnosti zelo želela.

"Prav spomnim se, da sem bila, ko smo posneli zadnjo oddajo Popolne poroke, malce žalostna. Ravno dobro sem se vpeljala v svet televizije in začela resnično uživati v njem," nam je povedala in dodala, da se sedanja izkušnja s Pop inom razlikuje od sovodenja najbolj romantične oddaje pretekle pomladi. "Kljub vsemu se nove priložnosti izredno veselim. Verjamem, da bo prinesla mnogo novega, še mnogo neodkritega in zame je to resnično izjemno," dodaja. Kljub vsemu pa bomo morali na Tarino premierno oddajo počakati do prihodnjega leta. "Ota v studiu ostaja do konca leta, moja prva oddaja pa je načrtovana v začetku januarja. V tem mesecu se bom uvajala in učila, delo redaktorja pa bo v tednu, ko vodim, prevzel Simon Vadnjal," nam je odgovorila. Kljub vsemu pa bo Tara voditeljske vajeti Pop ina prevzela le med Otino odsotnostjo.

"Zame je to izredna priložnost, da se v tem času ogromno naučim in predvsem da pridobim nove izkušnje. Vesela pa sem, da se bom učila od najboljših, in Ota je brez dvoma ena izmed njih," pojasnjuje. In čeprav smo Tarine pogostejše obiske družabnih prireditev v zadnjem mesecu na našem uredništvu povezali prav s pripravami na novo voditeljsko vlogo, nam je Tara zatrdila, da se ji ne zdi, da bi se v zadnjem času več družila na medijskih dogodkih. "Pravzaprav do nedavnega nisem vedela, da mi bo pripadlo mesto voditeljice," pojasnjuje Gorenjka, ki se pritiska oddaj v živo ne boji. "Moram reči, da se takrat, ko so oddaje Popolne poroke potekale v živo, še bolje izpeljala svojo nalogo. Res je neki poseben čar v tem, saj sta zagotovo prisotna adrenalin in malce strahu. Mislim, da ravno takrat prihaja do spontanosti, zaradi česar je vse skupaj še bolj zanimivo," še dodaja.

Tara je v preteklosti v svetu medijev postala 'it' dekle tudi zaradi zveze s priljubljenim glasbenikom Janom Plestenjakom. A čeprav je novica o njunem razhodu svet medijskih parčkov razburkala prav v tem času, nam je Jan pojasnil, da sta se z dolgolaso lepotico razšla pred nekaj tedni. Kot je torej videti, se je nova službena priložnost Tari ponudila v pravem času, saj so nove obveznosti, ki iz tega izhajajo, Tari pomagale zapolniti misli. "Tako kot velikokrat, če ne skoraj vedno, je prav 'tajming' tisti, ki zaznamuje marsikatero pot v naših življenjih, kajne?" nam je pojasnila in dodala, da je njun tihi razhod v preteklem mesecu njun odnos ohranil v dobrem stanju. "Z Janom sva prijatelja v dobrem in v slabem," nam je priznala in obenem dodala, da sta se po razhodu z Janom že družila, vendar so tovrstna srečanja bolj izjema kot navada. Sicer pa bo nekdanja partnerja zdaj v šovbiznisu povezovala tudi službena dolžnost, saj bo Tara kot poročevalka Pop ina brez dvoma kdaj naletela tudi na katerega od Janovih dogodkov. 

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Sašo Radej, Helena Kermelj

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story47/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 47/2015

Story 47/2015, od 19. 11. 2015