Tara Zupančič z voljo do zdravja!

Tara Zupančič z voljo do zdravja! (foto: Kaja Brezočnik Zmajevska, Bor Slana) Kaja Brezočnik Zmajevska, Bor Slana
Vir: Nova
12. 6. 2018

Simpatična televizijska voditeljica Tara Zupančič, ki je z vsestranskim televizijskim voditeljem Petrom Polesom tudi v letošnji plesni sezoni šova Zvezde plešejo blestela v svoji vlogi, ne skriva, da bo po koncu šova ta voditeljski adrenalin in emocije, ki jih šov prinese, kar pogrešala.

"Čeprav je bila to druga sezona, je bila na neki način zame težja kot prva. Po začetnih težavah z zdravjem sem se potem še nekaj tednov pobirala, ampak zaradi volje do dela in veselja do ustvarjanja sem zbrala vse moči in tako zares zaplavala v oddaje.

TARA ZUPANČIČ: Z VOLJO  DO ZDRAVJA

Ker sem letos veliko več stvari že vedela iz prve sezone in se nisem ukvarjala z malenkostmi, sem lahko zajela večji bazen informacij in vsega, kar se je dogajalo, in tako to umirjeno prelila na papir pri kreiranju scenarija, nato pa še pred kamero," razkrije Tara in doda: "Spet sem se ogromno naučila in v treh mesecih pridobila res koristna znanja, ki mi bodo prav prišla. Toliko lepih ljudi, ki so bili del 'Zvezd', težko srečaš na kupu. Ples nedvomno povezuje ljudi. Letos smo se še bolj povezali, bolj smo si zaupali in zato tudi lažje kreirali. Druga generacija plesalcev se je, tako kot je rekla sama Katarina Venturini, učila od prve in so bili res že od začetka zelo dobri. Bili so srčni in kul, bili so polni energije in iskrivosti. Tudi s Petrom Polesom sva postala še boljša prijatelja in lahko rečem, da sem presrečna, da imam možnost delati s tako vrhunsko ekipo. Bilo mi je v čast, vsak trenutek, ki sem ga posvetila oddaji, ki so jo tudi letos z velikim zanimanjem spremljali številni gledalci pred malimi zasloni."

Foto: Kaja Brezočnik Zmajevska, Bor Slana