Tara Zupančič: Znova voditeljica Pop Ina

Tara Zupančič: Znova voditeljica Pop Ina (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
7. 8. 2017

Marsikdo je bil presenečen, ko je na malih zaslonih pred kratkim zagledal Taro Zupančič kot voditeljico rubrike Pop In, še posebej glede na to, da se je pred pol leta od tega delovnega mesta poslovila. S simpatično Gorenjko smo poklepetali o tem, kakšen je razlog njene vrnitve.

"Produkcijska ekipa Zvezde plešejo me vpeljuje v celoten kreativen proces nastajanja oddaje in med nami je odlična energija, ko pripravljamo nove ideje za drugo sezono. Ker pa je trenutno čas dopustov, vskočim tudi v Pop In, da si lahko ekipa privošči oddih. Pop TV je medijska hiša priložnosti, in če rad delaš, se to čuti in dobiš mnogo priložnosti," navdušeno pove Tara, ki se pred kamero počuti zelo domače, a prizna, da je malce treme vseeno prisotne.

"Ko sem prišla na televizijo, so mi v šali rekli, da ne bom mogla več brez nje. Pa še kako res je. Televizija je ena velika ljubezen, in ko ne vodiš, jo kar malo pogrešaš, tako da sem prav vesela, da sem znova v voditeljskih vodah," je dodala lepotička, ki so jo sodelavci v redakciji 24ur zelo lepo sprejeli. "V resnici je bilo tako, kot da ne bi odšla k drugemu projektu. Ves čas smo se srečevali na hodnikih in kavah, zdaj pa znova tudi v studiu. Tudi s popinovci se od prvega trenutka, ko sem začela delati z njimi, super razumem. Kadar delamo, večino časa preživimo skupaj, vendar se tudi v vmesnem času najde kakšna kavica. Ali pa žur," v smehu pove Tara, ki trenutno ostaja v kreativni produkciji, kjer nabira izkušnje, ki ji bodo pomagale pri voditeljski vlogi.

Barbara Majič