Tara Zupančič znova združila moči s Petrom Polesom

Tara in Peter ne skrivata, da je na razgibanem plesnem parketu šova veliko iskrenih trenutkov, kjer tudi niju dva prevzamejo čustva. (foto: ALEKSANDRA SASA PRELESNIK) ALEKSANDRA SASA PRELESNIK
Vir: Lady
8. 3. 2019

Simpatična televizijska voditeljica Tara Zupančič se kmalu vrača na male zaslone v vlogi sovoditeljice zabavno-plesne oddaje Zvezde plešejo.

Med intenzivnimi pripravami ter pričakovanji smo lepo Taro pozvali, naj nam razkrije skriti recept zelo usklajenega in nadvse zanimivega voditeljskega odnosa z voditeljem Petrom Polesom.

“Vsako leto so pričakovanja večja, kar je povsem običajno za vse, ki si želimo v svojem delu napredovati. Vsak televizijski projekt ima veliko možnosti, ki se med sezono razširijo na vse mogoče strani. Od osebnih spoznanj do odnosov, ki se ustvarijo, izzivov, ki se ti v nekem trenutku zdijo nerešljivi, do stresa, pozitivne treme, metuljčkov, smeha in solz,” pove Tara.

“S Perom sva se od prvega trenutka dobro razumela. Spoznava sva se na službeni zabavi, kjer sva debatirala o nekih bizarnih knjigah, ki sva jih oba prebirala. Na avdiciji nama je šlo res dobro, spontano in zabavno, in pravilen pretok energije se je pokazal tudi pozneje v oddaji. Zdaj se že tako dobro poznava, da velikokrat isto razmišljava, nekako že kar veva, kaj bo storil kdo v določenem trenutku. Kot sovoditelju in pa tudi kot človeku mu popolnoma zaupam, z njim je vedno zabavno, zaradi njegovega talenta in kilometrine v tem poslu pa se od njega vsak dan učim. V taki vlogi, kot sva, je potrebna neka vrsta unikatne kemije, predvsem dobre, spodbujajoče, čiste in mogoče malo trapaste. Obema počutje drugih pomeni veliko, tako da imava v oddaji veliko skupnih ciljev. In resnično - nikoli se še nisva sprla.”

Besedilo: A. P. // Fotografiji: Aleksandra Saša Prelesnik, Miro Majcen