Taro Zupančič zdravstvene težave zadržale v postelji, zdaj pa spet blesti pred kamerami

Taro Zupančič zdravstvene težave zadržale v postelji, zdaj pa spet blesti pred kamerami (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 3. 2018

Lepa voditeljica Tara Zupančič je zaradi zdravstvenih težav prvo oddajo šova Zvezde plešejo spremljala kar iz domače dnevne sobe, zdaj pa je spet nazaj v studiu, kjer naravnost blesti.

Tara Zupančič se je neznansko veselila nove sezone šova Zvezde plešejo in je že na pripravah naravnost uživala. Žal pa ji je tik pred prvo oddajo nekoliko ponagajalo zdravje, zato je morala prvo oddajo spremljati kar iz domače dnevne sobe.

A zdaj je spet nazaj, spet je tam, kjer se najbolje počuti, v studiih POP TV, ob sovoditelju Petru Polesu, s katerim sta že v prvi sezoni šova dokazala, da se odlično ujameta. "Druga. A moja prva. Lepo je biti nazaj," je na Facebooku zapisala Tara, ki ne skriva, da se v voditeljski vlogi odlično počuti.

Tara, ki je tudi sama velika plesna navdušenka, je lani pred kamerami že pokazala nekaj plesnih korakov. Ali bo tudi v novi sezoni zaplesala pred kamerami? Na to bomo morali verjetno še nekoliko počakati, vsekakor pa jo je lepo znova videti na malih zaslonih.