Tatjana Tutan: Mark Leon je že pravi fantek!

Tatjana Tutan (foto: MIMA) MIMA
Vir: Story
22. 5. 2011

Tatjana je v materinski vlogi zelo sproščena, saj se zaveda, da je njen Mark Leon sedaj v fazi, ko potrebuje veliko pozornosti. Kljub napornemu delavniku uživa vsak trenutek, ko spremlja odraščanje svojega prvorojenca.

Junija, ko bo Tatjana praznovala rojstni dan, bo Mark Leon štel dobrih 20 mesecev. “Mark je sedaj v fazi besede ‘ne’. Karkoli počneva, je njegov odziv besedica ‘ne’. Ali je to oblačenje, slačenje, igranje,” doda Tatjana.

“Po tej fazi bo zagotovo sledila beseda ‘ja’, ali kaj? (smeh) Trenutno poskušamo Marka naučiti čim več besed, saj se trudi, da bi nam povedal vse, kar zaznava. Prav tako pa je zelo radoveden in preizkusi vse, kar mu pride pod roke. Vsaka nova igrača mu je zanimiva samo prvih pet minut in nič več, zato mu jih niti ne kupujemo.

Najraje se igra z bolj odraslimi stvarmi, kot so daljinski upravljalnik, mobiteli. Zelo rad se igra tudi z lopatko, okopava vrt, pometa in zaliva rože. Skratka, je pravi mali navihanček. Letos pozimi smo ga navdušili tudi za smučke, na katerih je samo stal, in že komaj čakamo naslednje leto, da bo lahko obiskal prvi tečaj smučanja.”

Tatjana s svojim malčkom resnično uživa in že se veselita poletja, ko se bosta lahko razvajala še na morju, saj se Marki zelo rad kopa. “Vodo obožuje in na morju še posebej uživa. Prav veselo bo, ko se bo naučil plavati in bo z nami lahko preizkušal tudi vse vodne aktivnosti,” še doda Tatjana.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story